En helt fantastisk bok etter min mening. Syns John Green skriver på en veldig bra måte, og klarer å få deg til å smile og faktisk le litt, selv om boka handler om to kreftsyke ungdommer. Som sagt. En helt fantastisk bok som vil få deg til å både le og gråte.
Syns også det er interessant hvordan han faktisk klarer å skrive så realistisk om en hovedperson som er en 17 år gammel jente.
Syns generelt sett at John Green er en fantastisk forfatter. Nerdfighter for life.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er dette en bok voksne som har vært så uheldige å få denne sykdommen også vil ha glede av tror du, eller er det en ren ungdomsbok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Til å begynne med var jeg ikke sikker på hva jeg skulle svare, men etter å ha tenkt litt over det, har jeg komt frem til et svar:
Det kommer selvsagt mye an på smak, men det er en velskrevet bok, og jeg mener man kan kjenne seg igjen i følelsene til hovedpersonene uansett alder. John Green er en 35-år gammel mann som har brukt en en 16-år gammel jente som hovedperson, bare det mener jeg viser at boka kan slå bra an selv om man kanskje ikke er i den originale "målgruppen". Boka handler tross alt om et tema som er relevant uansett alder. Så jeg sier: prøv, så ser du raskt om du liker den.

Etter noen få undersøkelser ser jeg også at både menn og kvinner av forskjellig alder har gitt positive anmeldelser av denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa