Nei, denne funker ikke for meg. Historien kunne vært bra, men det blir for mye hopping frem og tilbake, de detaljerte beskrivelsene blir enten for detaljerte eller ikke detaljerte nok, og når jeg i tillegg finner motstridende opplysninger (på den ene siden var det Saffy som lukket døren, på den neste siden var det Edie som hadde lukket den), da synker mitt helhetsinntrykk drastisk. I tillegg er det et par vesentlige tråder som ikke blir nøstet opp mot slutten.
Jeg har tidligere lest "Den glemte hagen" og "Tilbake til Riverton" av samme forfatter. Sistnevnte husker jeg ikke, så den kan ikke ha gjort noe stort for meg, mens den første er en favoritt. Tror ikke jeg kommer til å ofre mer tid på Kate Mortons bøker, men man skal aldri si aldri :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg anbefaler den nyeste "The secret keeper" når den kommer :-) Jeg følte det samme som deg, nemlig. Jeg virkelig haaatet "The distant hours" (En svunnen tid) , men elsket "The forgotten garden" (Den glemte hagen). Rart at kvaliteten varierer sånn egentlig, men jeg synes det er noe av kvalitetsstempelet også, da er i alle fall ikke alle bøkene over samme lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm...da får jeg vel kanskje gi henne en sjanse til, da ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamillaSol Skipnes