Eg held truleg ein knapp på Stolthet og fordom. Men eg trur nok det er fordi eg er så glad i BBC-filmatiseringa, med Colin Firth som ein fantastisk flott Mr Darcy. Boka blei ekstra god etter å ha sett denne :) Men historia om Jane Eyre og Mr Rochester er høgt oppe på lista og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ah, Colin FIrth - den ultimate mr. Darcy. Tank om et lyst hode kunne få ham til å spille Rochester? Jeg skulle nemlig ønske at Jane Eyre fikk en Rochester som var like uforglemmelig. Jeg har - nesten - alle innspillinger av den boken, og kun versjonen med Ruth Wilson holder mål.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ooh, men Michael Fassbender som Rochester i 2011 var jo riktig fandenivoldsk nok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Smaken varierer! Jeg ble ikke så veldig begeistret for den siste filmatiseringen. Jeg synes Toby Stephens var mye bedre. Kanskje også fordi Ruth Wilson var en nydelig Jane.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Colin Firth passa perfekt i den rolla! Eg har ikkje sett meir enn to versjonar av Jane Eyre, men einig med deg, Rochester har liksom ikkje festa seg heilt som den ultimate romantiske helten i nokon av dei innspelingane.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie Stenseth