Jeg kjøpte paperback-utgaven på en flyplass en gang på 1990-tallet. Visste ingenting om boka, hadde aldri hørt om forfatteren. Jeg hadde flere flyturer på samme dag foran meg, og trengte ei tykk bok for å slå ihjel tida. Den hemmelige historien ble en umiddelbar suksess hos meg, og jeg har siden den gang lest boka så mange ganger at den har gått helt i oppløsning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg begynte på denne boka i går, og du verden for en bok! Selv om temaet i boka er nokså annerledes, minner oppbyggingen av historien meg litt om "Unntaket" av Christian Jungersen. Det er en uhyggestemning som sakte, men sikkert kryper inn under huden på meg. Selv om jeg ikke har kommet veldig langt enda, kjenner jeg at det nesten er smertefullt å måtte gå på jobben, fordi jeg jo da ikke får lest videre ... ;-) Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk den anbefalt av en venninne i 1999, og har vært svoren fan av denne boka siden. Jeg har lest den på både norsk og engelsk flere ganger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser den for første gang nå, og var egentlig usikker på om den kom til å være noe for meg. Fant ut at jeg ville prøve den, siden det var så mange som skrev lovord om den her inne. Så langt har jeg blitt veldig positivt overrasket. Jeg blir lei meg hver gang jeg må legge den fra meg, for jeg har ikke lyst å slutte å lese. Tror nok dette blir en perle i min boksamling, men er spent på hvordan boken blir etter at drapet har skjedd. Regner med at tonen i boken endrer seg betraktelig da - forhåpentligvis blir den enda bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendliePiippokattaStig TIngunn SPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer Gabrielsen