Dette ble ingen favoritt. Jeg er usikker på om jeg forstår innholdet i denne romanen. Mangel på eller opphør av ulike typer kommunikasjon? Den kvinnelige hovedpersons tafatthet gjør at jeg så vidt orker å bla meg viderei boken. Ellers er personene i beste fall karikerte, i annet fall ufullstendige og fullstendig flate.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tenkte akkurat som du i starten av boka og holdt på å slenge den i veggen. Men så forandret hovedpersonen seg (slik jeg oppfattet det), hun ble engasjert i jobben sin og begynte å tro på noe. Det ble mer meningsfylt å leve, alt det som før var uutholdelig banalt ga plutselig mening. DA synes jeg boka begynte å bli interessant - men det hadde den jo ikke vært uten den traurige starten! Jeg likte boka veldig godt, selv om jeg strevde til å begynne med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa