Jeg har lyst å skrike,hyle og gråte..alt på en gang...Alt denne jenta har gått igjennom er rett og slett grusomt,for grusomt til at vanlige,normale mennesker kan skjønne det.Og at en mor kan gjøre sånne ting mot sitt eget barn..det er utenfor min fatteevne.At ting som dette har foregått i min egen hjem kommune er utrolig rystende,og som helsepersonell syns jeg det er rystende og skammelig at barnevernet,skolen og samfunnet kan svikte så grovt..at det er mulig å få så mange bekymringsmeldinger fra så mange ulike personer og ha så tydelige bevis på vold og overgrep,og likevel ikke gjøre noe.Dette er historien om ei jente som har overlevd vold,overgrep og incest..og som likevel er sterk nok til å gå videre i livet,og som til og med klarer å dele opplevelsene sine med oss.Det syns jeg er utrolig imponerende og noe det står stor respekt av! Dette er en lærerik bok,og en påminnelse til alle om at alle..ALLE..mistanker om overgrep og omsorgsvikt mot barn SKAL meldes fra om..uansett om det er bare en svak mistanke,og uansett om man har bevis eller ikke!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har lest mange bøker om grusomme overgrep, allikevel blir jeg like oppgitt og kvalm hver gang. Det gjør vondt å lese den men jeg synes det er viktig å utfordre seg selv,det er dessverre ikke alle som har en trygg barndom og de historiene fortjener å fortelles.

Den vanligste grunnen til at overgrep og misbruk ikke blir oppdaget er fordi barnet ikke tør å fortelle om det, i denne saken er ikke det tilfellet. Her er det barnevernet som svikter på den verst tenkelige måten, det er ikke mulig å ikke bli forbannet på alle de personene som lar seg lure av moren. Det er ingen tvil om at overgriperne har en koblingsfeil, jeg har mye større problemer med å forstå at myndighetspersoner kan la det skje.

Det er hjerteskjærende å lese om hvordan Eline fortsetter å tørste etter morens kjærlighet, selv om alt moren har gjort er å misbruke henne og skyve henne vekk.
Dette er en vond historie, men lyspunktet er at Eline har klart seg så godt som hun har. Dette må være en utrolig sterk jente!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Boken skadet var virkelig godt skrevet og innholdsrik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Alice NordliTonje SivertsenLeseaaseTanteMamieNtotheaPiippokattaGroPirellimoiraLilleviEllen E. MartolKristian NygårdTonesen81IrakkHarald KSigrid NygaardAnniken LFrank Rosendahl SlettebakkenKirsten LundToveSiri FjellFinn Arthur JohansenCathrine PedersenJon RyeLene AndresenGrete AastorpJanne Kristin HøylandLailaGodemineKenn HeitmannTerje MathisenBente NogvaLøvåsenVibekeMona HagenRufsetufsaGeoffreyGrete AmundsenNina J.B.Randi