Fenget desverre ikke denne Spanske krimmen. Slet med å komme meg gjennom, kjedelig og uten driv. Handlet mer om kjærlighetslivet og følelsene til "helten" enn selve krimhistorien, som også var ganske uengasjerende. Fikk til tider mer følelsen av og lese en barne / ungdomsbok, enn en krim for voksne.
Omslaget reklamerer med at det oser Spania og Barcelona av boka. Ble utrolig skuffet anngående dette. Jeg fikk ingen fornemmelser på dette punktet, hjelper jo ikke akkuat heller at oversetter har vært så overivrig at han til og med har oversatt restaurant navnene til norsk....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Katastrofalt dårlig. Denne forfatteren styrer jeg unna for all framtid. Halvparten av boka handler om kjærlighetslivet til Petra, det meste av den andre halvparten består av oppstyltet kjekkasdialog med medhjelperen Fermin. Jeg har akkurat lest ut boka, og hvordan de fant fram til morderen, har jeg allerede glemt.

For øvrig blir jeg provosert når titler som faktisk er interessante, (originalen betyr "En båt lastet med ris") blir endret til noe så banalt som dette. Spekulativt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise