Herlig oppfølger av Malstrømmen! Granhus kan å skrive god krim! De veldig gode beskrivelsene av nordnorsk natur, som gir handlinga en spennende ramme, et et godt grep. Naturkreftene og intensiteten i været bidrar veldig med å gjøre denne boka intens og spennende, samtidig som Granhus har klart å lage en veldig god historie, igjen!

Gamle historier og hemmeligheter, som befolkningen gjør nesten hva de kan for å fortsatt holde hemmelig, er en del av bakgrunnen for nåtidens hendelser. Og Granhus er en mester i å knytte gamle og nye historier sammen på en spennende og intens måte, som gjør at det er vanskelig for meg som leser å gjette meg til videre handling eller løsning.

Dette er også en bok som gir meg hjertebank, både under lesning og etterpå når jeg tenker tilbake på den. Vanskelig å legge i fra seg, måtte bare lese litt til!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise