God krimdebut fra Enger! Leste denne som e-bok på mobilen, og det var en fin opplevelse! Kjekt å alltid ha med seg boka, selv om det ikke var planlagt å lese!

Fin krim, får fint innblikk i (etterhvert) Henning Juuls triste forhistorie som preger ham veldig. Bra oppbygging av historien, som fortsetter og fortsetter selv om politiet tror de har løst saken. Juul er en fyr som går sine egne veier, er sympatisk, er panisk ang røykvarslere og rømningsveger, ser andre løsninger og forklaringer, klarer å komme seg helskinnet gjennom diverse hendelser ved å snakke og være rolig, totalt sett et fyr det er lett å bli glad i, og som jeg ønsker å fortsette å følge. Fikk to beskrivelser av tittelen Skinndød i løpet av boka, og begge passet godt!

Boka var passe lang, 300 sider, og handlingen var godt fordelt utover i boka. Ikke veldig intens, men heller ikke noen særlige dødpunkter.

Gleder meg til å ta fatt på Fantomsmerte, som også ligger på mobilen. Håper intensiteten tar seg opp litt i forhold til Skinndød.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Brit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyer