Kom litt tregt igang med denne, kanskje fordi jeg var så opptatt med flere andre bøker samtidig, men syntes den var litt kjedelig i starten - spesielt den historien om søstrene og litt langdrygt om deres forhold til Henry. Da slukte jeg delene om Caroline. Det interessante var at det etterhvert byttet fokus - Caroline ble mer og mer uinteressant, mens de andre ble mer og mer spennende. Alt i alt likte jeg boken godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ganske enig med deg. I starten syns jeg delen med søstrene var litt uinteressant og det med Caroline spennende. Men etterhvert var det søstrene som var spennende mens Caroline delen ble litt uniteressant.. Syns boka var bra bare jeg kom inn i den,.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam Billison