Var på en bokanmeldelse på biblioteket før jul og hørte på et utdrag av Tom Kristensens siste bok Korsbæreren med forfatteren selv som oppleser. Fikk virkelig sansen for hans tolkning på bøkene han skriver og hva han er i stand til å få ut av forskjellige typer temaer. Jeg bestemte meg derfor å begynne på skratch og lese hans første deby mens jeg ventet på "korsbæreren" skulle bli ledig.
Har egentlig hørt mye bra om Tom Kristensen men det har desverre bare blitt med det.
Angrer ikke nå. "En kule" var en kraftsalve av første sort. Spenning fra begynnelse til slutt. Temaet fra finansverdenen kan i stor grad virke virkelig, men korrupsjon og mye pengeflyt mellom firmaer, samt overføringer til store og mange skatteparadiser. Personskildringene og handlingen i boken synes jeg Tom Kristensen virkelig har fått til. Dette er god thriller, anbefales på det sterkeste. Nå er det bare å fortsette og lese mer av Tom Kristensen, det fengte virkelig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da har du noe å glede deg til. Blir nesten misunnelig. Etter min mening er Tom Kristensen Norges desidert beste krim / thriller forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Visst gleder jeg meg "Korsbæreren", står fortsatt i kø på biblioteket på denne! Men fortviler ikke, koser meg med en annen type krim frem til jeg får den. Synes det er vanskelig å si min mening om hvem som er Norges beste krim/thriller forfatter. Der, er det mange om "beinet"! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete Gjessing