Lista ligger høyt, og selv om jeg var fullstendig innstilt på at dette IKKE var Potter for voksne når den ikke på langt nær opp. Jeg vet jo hvilken fantastisk historieforteller Rowling er, så da skuffer det at boken ikke er mer engasjerende enn hva den var. Jeg liker bøker med mange (gode) karakterer, og hvorledes historien som skal fortelles/livene deres er vevet sammen, men synes dette ble litt for sprikende og langdrøyt. Misforstå meg rett, dette er ingen dårlig bok. Men den kunne nok med hell slankes og strammes opp litt slik at den fikk bedre fremdrift. Slik det var nå kjentes første 1/3 altfor tung, og det balanseres ikke av at siste 1/3 fløt ganske bra. I mine øyne ble dette skikkelig midt på treet...

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg hadde ingen forhåpninger, har lest HP på ungdomsskolen og de var helt greie. Jeg strevde meg frem til s150 eller no, da ga jeg opp. Da jeg måtte lese den samme siden for tredje gang ga jeg meg. Jeg husker ikke engang hva jeg har lest, eller hva boka skulle handle om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg jobbet meg gjennom, men føler ikke at du har gått glipp av noe ved å gi deg. Noen ganger er det med bøker som på fjellet; ingen skam å snu.
(Men krimboken hun skrev under psevdonym har langt på vei gjennopprettet mitt gode inntrykk av Rowling)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er nok enig. I etterkant vil jeng nok si at jeg likte boka, men når jeg holdt på å lese den synes jeg den tidvis var altfor lang, og innimellom slet jeg litt med å engasjere meg. Tror kanskje det var fordi jeg ikke synes alle karakterene var så veldig interessante, og tidivs muligens var litt klisjefylte. Men likevel, boka tok seg veldig opp mot slutten og ble bedre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er halvvegs nå og jeg er sååå enig med deg. Jeg skal fullføre, men synes boka er veldig ujevn og veeeeeldig langdryg i lange partier. Får håpe den tar seg opp på slutten som du nevner. Kommer ikke til å prioritere denne forfatteren i fremtiden. Det er mange mye bedre der ute.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth