Litt treg start, men etter 80 sider ble den vanskelig å legge fra seg. jeg vurderte faktisk å legge den fra meg, men er glad jeg leste videre, selv om jeg synes det var en grusom bok, og jeg fikk en del å tenke på da jeg skulle legge meg. Fy katta for noen skrudde syke skjebner hun broderte ut etterhvert. Nå må neste bok bli noe feelgood.:)

http://artemisiasverden.blogspot.no/2012/12/apne-sar-av-gillian-flynn-grusomt.html#more

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er min første bok av Gillian Flynn og jeg hadde nok litt forventninger om at den skulle være bra, samtidig som jeg alltid har en sunn dose skepsis for at den ikke nødvendigvis passer meg. Det behøvde jeg ikke å være redd for, dette var akkurat min type bok. Velskrevet, interessant hovedperson, spennende plot og en uventet tvist. Det eneste negative jeg kommer på er at jeg synes den sluttet litt brått, kunne gjerne vært 10 sider lenger.

Dette skal være en psykoligisk thriller og det er jeg ikke sikker på om jeg er enig i. Det er kun de siste 30 sidene jeg kjenner igjen thrilleren, fram til da vil jeg si det er en mørk krim med psykologiske aspekter. For det som er gjennomgangstemaet i boken vil jeg si er psykologiske problemer og mørke tanker, både hovedpersonen og flere av de andre karakterene har sitt å slite med. Det er ikke lystig lesning, men veldig spennende.

Når jeg leser denne type bøker så blir jeg alltid nysgjerrig på forfatteren og hvor de finner inspirasjon fra. Det er lett å tenke at det må være en psyk person som klarer å finne inspirasjon til å skrive en så mørk historie og i tillegg skildre psykiske problemer på en så troverdig måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De to andre bøkene hennes har også skrudde sinn i sine hovedroller. Ja, man kan saktens lure hvor hun tar det fra? Sterk innlevelse er i alle fall sikkert at hun har.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek