Er nå ferdig med den storslagne slektskrønikeren på over 900 sider av Rafik Schami. Han skriver om dramatiske hendelser som spenner seg over et år-hundre med syrisk historie, politikk og religion. Om blodfeider mellom klaner og hvilke konsekvenser det får for de som ikke følger og bøyer seg for klanens lover. Lidenskap og forbudt kjærlighet mellom mennesker i stridene klaner går som en "rød tråd" i boka. Forfatteren klarte på en mesterlig måte å få meg til å forstå kampen og forsakelsene og om å ta de vanskelige valg og ikke minst å holde lese-interessen min oppe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Fant denne mursteinen av en bok på loppemarked for fjorten dager siden, til 20 kroner! Har siden kost meg med å lese hver eneste av de 925 sidene! En bok fortalt med stor innsikt i både kjærlighetens og den arabiske verden. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Får ikke til denne jeg. Den fenget ikke i det hele tatt og jeg slet med flyten.

Jeg skal prøve igjen, men kjenner jeg ikke gleder meg til å begynne på oppoverbakken her igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg, en flott leseopplevelse.Har gitt den en femmer på terningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nettopp ferdig med denne nå og synes den var veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne plukket jeg nettopp med meg fra bibliotekets ryddesalg etter anbefaling fra bibliotekaren. Siden du nå kommer med andre anbefaling på samme dag rykker den langt opp i lesekøen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har noe å glede deg til. Fint om du gir tilbakemelding om hva du synest når du har lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson