Det måtte vel være med tungt hjerte at jeg ga fra meg denne boken til en irsk liten kar? Hvem kan vel GI bort Catcher in the Rye? Hvem vil ikke knuge den inntil seg og vise den stolt frem når det kommer folk for å inspisere bokhylla? Hun må være et godt menneske hun som ga vekk denne perlen av en bok! Herregud, denne boka er så populær at da jeg ga den fra meg så tok han det nesten som en kjærlighetserklæring.

Jeg syntes den var så gørrkjedelig at jeg ikke engang gadd å lese den ferdig enda så kort den er. Jeg gir vel aldri vekk bøker jeg elsker, men det er nå hyggelig at folk tror jeg gjør det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol