Camilla Lackbergs forfatterskap er relativt upløyd mark for undertegnede, men denne boka var spennende og overraskende lesning. Liker godt vekslingen mellom fortid og nåtid, og i denne boka var historiene sydd nennsomt og effektivt sammen til et hele som absolutt kan anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har lest alle bøkene til Lackberg. For min del var "Fyrvokteren" en liten skuffelse i forhold til de andre bøkene, men absolutt helt grei den også. Så hvis du likte "Fyrvokteren" anbefaler jeg at du leser de andre bøkene hennes også, etter min mening er de enda bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Syntes Steinhoggeren og Predikanten var veldig bra. Siden har det etter min mening dabbet kraftig av, og Läckberg er ikke lenger på prioriteringslista når jeg er i bokhandelen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLillevi