Mitt første møte med bøker. Jeg var 8 år og levde i motbakke. Denne boken traff meg rett i hjertet, og jeg slukte deretter Bøgenæs i flere år etterpå. Aller størst inntrykk gjorde likevel møtet med Kitt. Gjenkjenbart og en historie som ga et håp om noe bedre senere i livet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Denne må ha kommet tidligere enn 1986 med dette omslaget. Leser at Bøgenes beste ble lansert i 1975. Jeg må ha lest denne og de andre bøkene om Kitt rundt 1977-1981 i sen barneskole/ tidlig ungdomsskole alder. Fikk de i bursdags- og julegaver og jeg var 20 i 1986 og det er iallefall for sent. Midt i Romantikk-alderen min dette :)
Gode minner, men husker ikke så mye, må lete de fram
på loftet hos mamma tror jeg ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hender faktisk jeg tar fram Bøgenæs og leser litt. Hyggelige tilbakeblikk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, ja! "Kitts egen verden" var den første Evi-Bøgenæsboken min! Den gjorde sterkt inntrykk og var vel litt mer alvorlig enn de andre bøkene hennes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ikke sant? Den festet seg godt og sitter fast ennå. Gøy at andre også likte den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva