Den er veldig seig i starten, men når ein har klart og komme seg gjennom den, så går det i ein heidundrandes fart resten av boka! Den er utruleg spennande, men slutten kunne vert mindre åpen, men med tanke på at det går rykter om at det kanskje kjem ei bok nr. 2, så får ein vel berre krysse det som kryssast kan for at det skjer? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig! Startet på denne boken mange ganger, uten å fullføre, men så bestemte jeg meg for at nå skulle jeg fullføre den. Jeg angrer ikke et sekund! Leste ut boken på to dager!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaCarine OlsrødKirsten LundStig TReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H Hoel