Jeg har lest UT Sofies verden, det holdt hardt men jeg klarte det. Las den rett etter den kom ut, og jeg kan huske at jeg kjente ingen som hadde klart å lese den ut da.
Jeg tuslet ned på biblioteket for å låne den, det gikk så trått med lesningen at jeg måtte ned 2 ganger for å fornye lånet.
Boka og hovedpersonen Sofie irriterte meg fra de første sidene, hun fremsto som langt forut for sin alder i sine spørsmål og adferd. Synest å huske jeg reagerte på det, ellers var innblikket i filosofiens historie grei nok. Husker mest den negative følelsene jeg hadde da jeg las den, tror nok jeg skumleste deler av den for å kunne si : jeg har lest den ut :-)
Det var bortkastet tid, hadde det vært i dag hadde jeg nok vært en av de mange som avbrøt boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg leste den også ut en gang for lenge siden. Den gangen var jeg lærer i ungdomsskolen og ville gjerne holde meg oppdatert på bøker som ungdommen lovpriste i høye toner. Ideen om å konstruere en roman som også skal fungere som lærebok i filosofi, er kanskje dristig og kreativ, men for meg ble hele historien bare oppkonstruert og uspennende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For mange år siden lå jeg på sykehus og lånte Sophies verden som lydbok. Jeg husker ikke så mye av handlingen fordi jeg sovnet som regel. Da kunne den ikke være så veldig spennende. Bøker som jeg ikke liker pleier jeg å avbryte. Det finnes så mange bøker som jeg har lyst til å lese, så jeg bruker ikke tida til bøker som jeg syns er dårlige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg avbrøt, men jeg husker at venninnen min elsket den da vi gikk på ungdomsskolen. Det samme gjaldt nok Kabalmysteriet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.