Jeg likte denne boka, som handler om kjærligheten, herunder også svik. Hvilke valg har vi i livet? Hva er det som gjør at vi velger slik vi gjør?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er alltid hyggelig når man "møter" en ny forfatter og føler at det fungerer. Jeg synes Brit Bildøen her både har en god historie og et godt og poetisk språk som er en fornøyelse å lese. Hun greier også å formidle begeistring over temaer som opptar personene (og som hun antakelig også selv er litt opptatt av?). Jeg ble fascinert over arkitektpappaen som hadde et sitat av Louis I. Kahn på veggen: The sun never knew how wonderful it was, until it fell on the wall of a building.
Jeg får lyst til å besøke Gaudi-huset i Barcelona, og det spørs om jeg ikke må se ekstra godt på Olso Plaza neste gang jeg er i Oslo :)

Jeg har gitt terningkast 5 til denne boka. Grunnen til at jeg ikke gir en sekser, er at jeg synes den magiske realismen ikke fungerte like godt over alt. Det var greit med "hjerterommet" i huset, men de små sekvensene mellom hvert kapittel hvor de to ufødte snakket sammen, synes jeg i grunnen virket forstyrrende. Boka ga likevel mersmak, så jeg kommer nok til å lese mer av Brit Bildøen etter dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HåverstadMartine (@martineleser)ToveAnn ChristinIna Elisabeth Bøgh VigreKaroline in WonderArne SjønnesenAtmanMalinJulie StensethSissel ElisabethHeidiBjørg Marit TinholtKnutMEirin EftevandCamilla RødjeBjørg L.Dolly DuckSyntaksfeilHeidi BTone SundlandTerje MathisenMarielleJohn Glenn RobertsenTine SundalMariHarald KOdd HebækRufsetufsaKarin BergMarianne  SkageIdaTrine S. AustbøStjernekastVannflaskePangLeserHeidiJoannMaren Hjelle AuneMarianne M