Lett å lese, lett å like. Delvis fra i dag (eller egentlig 1989) når Arvid er 37 år, delvis fra Arvids barndom, ungdom og tidlige voksenliv. Fin blanding mellom de ulike tidene. Godt beskrevne stemninger. Per Petterson på sitt beste, aboslutt like bra som og kanskje bedre enn Ut og stjele hester.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvorvidt Jeg Forbanner Tidens Elv er bedre enn Ut Å Stjele Hester blir en individuell vurdering. Jeg liker begge veldig godt, og jeg kan umiddelbart anbefale Til Sibir også, som var den første av Per Petterson jeg leste. Jeg har faktisk lest disse tre bøkene to ganger hver. Skal til London i slutten av januar og hvis jeg finner igjen Ut Å... der, kjøper jeg den for å se hvordan den engelske oversettelsen er. Men i julegave til meg sjøl kjøper jeg nå Jeg Nekter, altså årets bok.

Jeg liker som du forstår PP særdeles godt. Han er suveren til å beskrive relasjoner, tanker, landskap og miljø, og han gjør det med en fantastisk flyt, ofte via lange setninger med mange komma. PP har således det til felles med en annen av mine favoritter, nobelprisvinner Toni Morrison, sjøl om miljøene er vidt forskjellige. Av henne har jeg 7-8 bøker. Fantastiske sådanne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest Det er greit for meg og I kjølvannet, begge er fine, men har ikke lest Til Sibir. Har Jeg nekter på ønskelista mi til jul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har av en eller annen ididotisk grunn ikke lest de to første han ga ut. Comes a time, som han synger Neil Young. Begynte på Måne Over Porten, men det var ikke helt mi greie. Dårlig lesehumør kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva