Trade edition: ISBN 978-3-7757-2477-7 (Danish, softcover)
This catalogue is published in conjunction with the exhibition Edvard Munch and Denmark
Ordrupgaard, Copenhagen September 4-December 6, 2009
Munch-museet, Oslo January 21-April 18, 2010

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hva er meningen med dette innlegget....?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hensikten var for å gi fakta-informasjon om at den boken jeg har er i Soft (heftet) og ikke Hard (Innbundet) format. Ville fortelle at dette er en utstillingskatalog på Engelsk som ble utgitt i forbindelse utstillingen i København og Oslo. Skulle kanskje ha lagt den til som ny i stedenfor?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke helt....men du la det under bokomtaler, og det oppfatter jeg mer som en anmeldelse, eller hvertfall et innlegg om hva man synes om boka. Faktaopplysninger om boka ble liksom litt rart der?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAudhildsiljehusmorLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit Håverstad