Kjære leser!
Nok en gang kommer boken om Oslos gater og hvem de er oppkalt etter. Forrige boka ble godt mottatt, så behovet viste seg å være tilstede. Alle spådommer om at jeg ikke ville klare å gjennomføre et slikt prosjekt, det å skrive boka, markedsføre den og i tillegg selge den, beror på misforståelser, misunnelse og uvitenhet om hva et arbeidsløst menneske kan få til. Men, når nøden er tilstede er det ufattelig hvilke idéer man kan få og klare å gjennomføre. Dette beviser at arbeidsløse sitter på enorme ressurser, som næringslivet må ta mer på alvor.
Boka, som første gang kom ut i 1993, går blant drosjesjåfører under navnet Tipsboka. Dette har min gode venn Christian Skolmen fortalt meg. hg har mottatt mange hyggelige brev fra sjåfører, som vet å sette pris på den. Takk til dere!
Det er kanskje også på tide med en revisjon av gatenavnene. Mange av personene har aldri hatt tilknytning til byen. Jeg håper boka vil komme til nytte og at du anbefaler den til venner og kjente. Takk for at du leser den. Arild Svensgam, Galehuset forlag

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei Arild. I 1994 var jeg 28 år og kjørte drosje i Oslo. Jeg husker du kapret meg nederst på Løkka en kveld, og da kjøpte jeg boka DE ER DØDE-MEN LEVER I OSLO, 1. utgave 1993 av deg. Signert til meg . Den boka blar jeg opp i den dag i dag. Her kommer Internet til kort. Tusen Takk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

IdaMartinHilde Merete GjessingTine SundalNorahIngunn SKaren RamsvikJulie StensethVibekemoiraKirsten LundHarald KTanteMamieTore HalsaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudgretemorDannyEvaAnniken RøilMarianne  SkageBeathe SolbergVannflaskeHilde H HelsethEllen E. MartolPiippokattaritaolineMorten BolstadJenny Dahl BakkenINA TORNESLilleviBerit RIngunnJSynnøve H HoelRoger MartinsenEgil StangelandAvaMarita LoeEvaPia Lise SelnesElin Fjellheim