KRIPOS-etterforsker Skarphedin Olsens kone og datter ble brutalt myrdet for et halvt år siden, og Skarphedin gikk deretter inn i en psykose, hvor han innbildte seg at han var bestefaren Fredric Drum. Nå som han er erklært frisk og er tilbake på jobb i KRIPOS, stiller imidlertid kollegaene hans seg spørsmål om han faktisk er frisk ...

Plutselig dukker det opp et hodeløst lik av en politimann i et hundehus på Oslos beste vestkant. Saken blir erklært som kistesak - den femte i rekken - dvs. at saken for en hver pris må unngå offentlighetens lys. Etter hvert viser det seg at etniske konflikter, nynazister og en gammel majakultur har tilknytning til saken. Men uansett hvor kritisk situasjonen er for Skarphedin Olsen, er hans nese for gourtmetopplevelser i aller høyeste grad til stede.

En spennende og også fornøyelig bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har akkurat avsluttet min første bok om Skarphedin Olsen og har fått sansen, men forstår at jeg burde lest de andre bøkene, muligens i kronologisk rekkefølge. Mye jeg ikke forstår og den slutten var ikke det jeg likte best. Mange morsomme navn og mye interessant om mat kommer på kjøpet av krimgåten.

Skarphedin Olsen er virkelig en underlig skrue som jeg har stor sans for. Dette er midt i blinken for meg som liker litt særegne typer som er snille evt har en relativt god moral. Gleder meg til å lese de andre bøkene. Tror Gert Nygårdshaug er en ny favorittforfatter:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres ut som du også er hekta :-) Men les bøkene kronologisk...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek