Vetle Lid Larssen har skrevet mange gode bøker, men dette er ikke den beste dessverre ... selv om den i og for seg er godt skrevet.

Historien var for søkt til at den grep meg. Det som berget boka var at Mads Ousdal var oppleser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Boka er dels morsom og dels rar og litt tragisk. To ting irriterer meg: Han kommer noen steder med viktig kritikk av helsetjenesten, men andre steder bommer/ overdriver / misforstår han så ettertrykkelig at han dermed svekker det som er treffende. Og så synes jeg det er tragisk han at han prøver å spre den fordommen at et menneske som har en ervervet hjerneskade ikke kan være intelligent og skrivefør. Men han har vel trodd det selv, da, kanskje?

Som roman er den vel ikke noe særlig. Som samfunnskritikk kunne den blitt noe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMartePiippokattaAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAva