Noen som har lest denne? Er den så god som den kan virke?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har bare lest de tre første kapitlene foreløpig (ca 150 sider), men så langt overbeviser Sunde. Jeg har prøvd meg på noen av hans tidligere bøker, men tankesprangene, assosiasjonene og skrivemåten har ofte vært for springende og usammenhengende for min smak. I denne boka er dette moderert slik at man faktisk blir forført (og ikke forvirret) av den på orddansen Sunde innbyr til.
Samtidig er dette fremdeles karakteristisk Sunde. Ingen skriver slik som Sunde gjør, selv om epigoner nok finnes.
En annen styrke ved boka er at det er en tydelig motor i fortellingen, nemlig forholdet mellom far og sønn. Det er ikke ulikt Min kamp, men det er skildret med en helt annen detaljrikdom og en særegen sans for nyanser. Gleder meg til fortsettelsen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa