En veldig bra og spennende bok. Hovedpersonen sliter sterkt med posttraumatisk stress og tvangshandlinger på grunn av tidligere livshendelser. Uten at jeg har noe særlig kjennskap til det, så syns jeg det tegner et veldig bra bilde av hvor altoppslukende det kan være.
Boka gir oss innblikk både hvordan hverdagen er for henne nå, og hva som er bakgrunnen for dette.
Anbefales!!

Dessverre er det noen skrivefeil her og der i den norske oversettelsen. Veldig irriterende!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne boken har jeg akkurat lest på engelsk, jeg visste ikke at den var oversatt. Boken tar opp ett tema som er så viktig og desverre mer aktuelt enn noengang. Den forklarer også veldig godt hvordan overgangen skjer så sakte og forsiktig at før man aner det, er man i en situasjon man aldri hadde trodde man ville befinne seg i. 

Boken kan godt leses som en veldig spennende thriller, men den tar opp alvorlige temaer, noe som gir den et ekstra lag. Er veldig glad for at jeg ved en tilfeldighet fant denne boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg!
En bra og viktig bok :) Godt skrevet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.