Jeg var veldig spent på hvor fæl, og skitten, og grusom, og makaber denne boken skulle være. Den overasket meg. Dette er en fortelling. Brutal ja, men et godt stykke unna den "skitne og grufulle pornografiske" historien den har vært omtalt som. Det var mye mer ubehagelig å lese Fifty Shades enn Historien om O.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Leste boka for et par år siden. Husker jeg tenkte på innholdet som både overdimensjonert, ubehagelig og sjukelig. Jeg satt igjen som et spørsmålstegn når den var ferdiglest. Kan godt hende den er sann, mennesket er et seksuelt folkefær, noen tar`n lenger enn andre. Sier jeg som IKKE er prippen. Mer kos, takk :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MereteRandi Annie FramnesMerethe SolstadTove Obrestad WøienAlice NordliSilje HvalstadIngunn ØvrebøLibraritas vAnne Berit GrønbechTonesen81TralteThomas Heie H.Tine SundalHarald KTrygve JakobsenPirelliJulie StensethIngeborg GRoger MartinsenLinn-Joan SharplesHanne MidtsundMartineSyntaksfeilAnne-Stine Ruud HusevågPrunellaCaroline Ekornes JohannessenNina BallerinaStian DalbergIdaRolf IngemundsenAndreas BokleserLisbeth Kingsrud KvistenKaroline in WonderSteinar JøsokLeseberta_23Astrid Terese Bjorland SkjeggerudTorill Elisabeth RevheimHelena EFrode Øglænd  MalminMarit Aamdal