Jeg har nå tilbragt noen dager i selskap med Thomas Cromwell i Henry 8.'s England. Hilary Mantel har nok en gang skrevet en bok som fengsler fra første til siste side, og hun har gjort en grundig reseaerch av stoffet. Jeg synes det er en fin vri å se historien fra Cromwells ståsted. Det er lett å leve seg inn i handlingen, men jammen er jeg glad jeg ikke levde på den tiden!
For ordens skyld: jeg har lest den norske utgaven, "Falkejakt"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det ser veldig ut som om Rory Clements 1500-talls thriller "Martyr" kan være noe for deg. Bøkene til C. J. Sansom, som er litt roligere bøker i samme gate, er du allerede godt kjent med, ser jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset, det høres ut til å være noe for meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.