Få andre forfattere som klarer å få meg til å le på samme måte som Bill Bryson gjør. De andre bøkene jeg har lest av han har vært reiseskildringer og lignende, men denne boka tar jo for seg litt mer komplekse temaer. Likevel tar jeg meg i å le med jevne mellomrom. Leste denne boka på norsk, så kreds til oversetteren også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Veldig bra, interessant og tankevekkende bok dette. Fra tid til annen blir det litt mange navn og detaljer, men det svekker ikke hovedinntrykket. Har lest den både på engelsk og norsk, så jeg er enig i at oversettelsen er god!

Anbefales for alle som vil filosofere over "absolutte og evige sannheter" - som jo slett ikke er verken absolutte eller, for den saks skyld, evige!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne likte jeg kjempegodt!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila