Så snille dere er! her er det stort engasjement, ser jeg. Kazinski har jeg ikke vært borti, bortsett fra at jeg kjente igjen forsiden da jeg så den avbildet. Den høres ut som et meget godt valg. De dødes tjern og bøkene om Dalgliesh har han nok lest for mange år siden, er jeg redd, men takk for tips om bøker som er noen år gamle likevel! Det kan godt være at mange ikke har fått dem med seg. Er det noen som har lest den nye til Jan Erik Fjeld: "Skyggerom" og kan si noe om kvaliteten på den? Han likte veldig godt den første - i likhet med mesteparten av Norges befolkning... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er også krimelsker, og som din mann liker også jeg Adler-Olsen. Men Fjeld klarte jeg ikke, måtte rett og slett avbryte Skyggerom. Ikke på grunn av handling, men på grunn av språket. Sorry altså, men norske forfattere stiller jeg store krav til, kanskje mer enn til oversettere av utenlandske bøker.

Litt mer i spennings- enn krimsjangeren, men Lee Child sine bøker om Jack Reacher er veldig underholdende!

Jeg likte også veldig godt Kristina Ohlsson sine bøker (Askepott og Englevaktene). Og bøkene til Lars Kepler, hvis han ikke lest dem. Anbefales varmt herfra.

Håper du finner mye fint og god jul til dere! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skyggerom er bra, etter mi meining betre enn Tysteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila