Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg synest det kjem godt fram at det er den vaksne som er ansvarleg. Boka er godt skriven og spanande. Eit ankepuntk er kanskje at Aurora er litt for reflektert...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nokre ungdomar er vel det? Aurora er på ein måte vaksen, og samstundes uerfaren med eit voldsomt begjær som ikkje er heilt uvanleg for tenåringar. Historia er reell og veldig aktuell akkurat no! Det som alltid forundrar meg når slike saker kjem for dagen er den vaksne personen sin mangel på grenser. Korleis kan ein vaksen bli tiltrukken av ein så ung person? Nokre slike saker ligg i genseland, der den unge ikkje lenger er eit barn og gjerne akkurat er rundt den lovlege alderen for eit kjæresteforhold. Reint fornuftsmessig veit vi det er fullstendig feil med eit forhold mellom ein tenåring og ein vaksen, men boka testar tankegangen vår her, på ein god måte, tykkjer eg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  Vaksvik