Dette var ikke den boka som gjorde mest inntrykk på meg. Mulig at jeg burde ha lest den "på ordentlig" i stedet ....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg leste boka i fjor høst, og har desverre glemt mesteparten allerede. Ser av eget terningskast at jeg likte boka ganske bra, men noe stort inntrykk kan den altså ikke ha gjort, siden den er ute av hodet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjorde ikke noe inntrykk på meg heller. Historien er tynn og full av klisjeer. Portrettet av William Blake er en vits og resten av karakterene er pappfigurer. Synes heller ikke det fungerer å bruke både fornavn og etternavn på en rekke personer, det skaper en unødvendig distanse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg er heilt einig. Dette var tynne greier. Eg fekk ei kjensle av at eg las ein ungdomsroman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De aller fleste ungdomsromanene jeg har lest, er bedre enn denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nesten grei underholdning. Chevalier gir en ok beskrivelse av 1700-tallets London. Ellers er handlingen forutsigbar og kliséfylt, vil nok ikke bli husket særlig lenge...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes den var ok, men likte Pike med perleøredobb og Damen og enhjørningen av samme forfatter mye bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synest faktisk denne historiske romanen var ganske bra. Den var fargerik og spekket med handling, for meg var det en historie å bli glad i. Likte godt at den engelske poeten og kunstneren William Blake var en sentral figur i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjorde ikke noe inntrykk på meg heller :-) men hva mener du med "på ordentlig" ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte den som lydbok og leste den ikke selv, dvs. "på ordentlig". ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila