Hei! tenkte bare si at du ikke er alene om å slite med denne boka. Men ikke la det stoppe deg fra å utforske resten av forfatterskapet til Kate Morton:-) Jeg likte ikke så godt "En svunnen tid", men derimot "The forgotten garden", "The secret keeper" og "Back to Riverton" - DER behersker hun det med å veksle mellom nåtid og "gammel tid". Vil virkelig anbefale å lese disse tre i stedet! Særlig "The forgotten garden", den er fantastisk, og timene flyr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har lest The forgotten garden på norsk og jeg likte den. Kanskje hun er bedre på orginalspråket. Kanskje jeg skal finne the "Secret keeper" på orginalspråket .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gjør det:-) Kate Morton er definitivt best på originalspråket! Det var forresten slik jeg kom meg gjennom "En svunnen tid" til slutt også, jeg måtte over på originalen. Ikke at det hjalp så mye - den er rett og slett ikke så god som de andre bøkene hennes. Men "The secret keeper" kan du virkelig, virkelig glede deg til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid Kjendlie