Kan denne boken anbefales? Bør man lese Stormens tid først?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg har akkurat skaffet meg Stormens tid og leser med glede i tråden her at bøkene er gode. Håper jeg liker dem også :-) Det gjør i allefall at jeg gleder meg til å begynne på dem.
Ble kjøpt i en bruktbutikk for 2 kr. pr. stk. :-)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste I all evighet først og liket den veldig godt. Syntes Stormens tid som jeg leste med bare et par bøkers mellomrom, ble litt for mye av det gode. Ble rett og slett lei av tidsepoken etter så mange sider. Ville valgt I all evighet, hvis du skal lese en av bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er tydeligvis delte meninger om hvilken bok som er best. Jeg har bestemt meg for å begynne med Stormens tid, så får vi se hvor langt jeg kommer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både Stormens tid og I all evighet er underholdende og ganske interessante bøker. Les Stormens tid først, to bind! Du trenger ikke gjøre det for å ha glede av I all evighet, men jeg anbefaler Stormens tid fordi det er bedre bøker, og så handler det jo om den samme byen, bare noe senere. Ikke forvent godt språk og stor litteratur. Personene oppleves ikke å tilhøre middelalderen, man skulle tro de var middelmådige skuespillere fra vår egen moderne tid. Men - for all det, bøkene er spennende nok. Men I all evighet er litt for lang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefales på det varmeste. Det er mange gode timer i disse bøkene... I all evighet er jo en frittstående oppfølger, men jeg mener at du får mer ut av dem om du leser Stormenes tid først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det bør du, I all evighet er en oppfølger av Stormenes tid. Jeg likte bøkene, synest de er detaljrike og underholdene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan absolutt anbefalast. Frittståande bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar, Karin og Astrid. Jeg tror jeg lar den ligge så lenge, og ser om jeg finner Stormens tid på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk alle sammen. Jeg er ny her og imponert over mange og raske svar. Elisabeths råd er notert og jeg forventer meg ingen stor språklig opplevelse, men spennende lesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KsomniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta