Bra skrevet om forholdet mor/sønn, men det treffer meg ikke helt, da jeg ikke klarer å identifisere meg med hovedkarakteren, som jeg synes er en svak og stakkarslig person. En stillferdig bok uten de store handlingene, men så bra skrevet at jeg flere ganger gikk tilbake for å lese passasjer jeg likte ekstra godt på nytt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes jo en bok kan være bra selv om hovedpersonen er svak og stakkarslig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Følger deg her, hovedpersonen irriterte meg boka i gjennom, og derfor blir ikke dette en höjdare sånn som "Ut og stjæle hester". Aller verst (men også mesterlig framstilt av Petterson) er talen i 50-årsdagen til mor. Synet på boka kan tydeligvis også markere et generasjonsskille - folk som hadde ungdomstida i Oslo seint 60-tall / tidlig 70-tall synes visstnok dette er veldig, veldig gjenkjennelig og bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BentKarin BergMaikenSynnøve H HoelKaroline in WonderCassiopeiaDolly DuckHeidiReidun SvensliErlend Rødal VikhagenOlaugBechenRita KathrineellinoronilleBerit RTorill Elisabeth RevheimVidar RingstrømHarald KVannflaskeMarianneÅsmund ÅdnøyLailaTrine S. AustbøStjernekastEmil ChristiansenMalinIna Elisabeth Bøgh VigreJulie Stensethingar hAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsveinmgeTanteMamieKorianderEster SKaroline RøyskattFrisk NordvestSimen "Boktimmy" IngemundsenMagnus TangenTor Arne Dahl