Bra skrevet om forholdet mor/sønn, men det treffer meg ikke helt, da jeg ikke klarer å identifisere meg med hovedkarakteren, som jeg synes er en svak og stakkarslig person. En stillferdig bok uten de store handlingene, men så bra skrevet at jeg flere ganger gikk tilbake for å lese passasjer jeg likte ekstra godt på nytt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes jo en bok kan være bra selv om hovedpersonen er svak og stakkarslig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Følger deg her, hovedpersonen irriterte meg boka i gjennom, og derfor blir ikke dette en höjdare sånn som "Ut og stjæle hester". Aller verst (men også mesterlig framstilt av Petterson) er talen i 50-årsdagen til mor. Synet på boka kan tydeligvis også markere et generasjonsskille - folk som hadde ungdomstida i Oslo seint 60-tall / tidlig 70-tall synes visstnok dette er veldig, veldig gjenkjennelig og bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling