Johan Borgen har akkurat gitt meg en av de helt store leseopplevelsene. Jeg husker ikke om jeg leste denne på videregående, i så fall var det i trass og med et lukket sinn. Superlativene er mange og store. På min liste over Norges ti beste romaner i dag, vil Lillelord rage høyt. Den var rett og slett:

  • mørk
  • mektig
  • mesterlig
  • monumental

Dere som leste boken under tvang på skolen, finn den frem igjen og les den med et åpent og modent sinn. Den er virkelig verdt det.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 2 svar.

God omtale, gretemor. Jeg er enig med deg angående alle m-ordene.
Har man lest Johan Borgens trilogi "Lillelord", "De mørke kilder" og " Vi har ham nå", går den neppe i glemmeboka. Etter noen tiår i minnet mitt, kan jeg fortsatt dra ut en "skuff" som inneholder Wilfred Sagen og hans liv.
- og gretemor, jeg tror at han for alltid vil ha en "skuff" i minnet ditt også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det kan du være helt sikker på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.