Leste boken fordi jeg takket ja til gratis bok fra Natalie Normann.
Hun er medforfatter av boken sammen med Anan Singh. Denne krimboken er en spennende thriller med forbrytelser som virkelig er "syke". Spenningsnivået er høyt gjennom hele boken og den er også krydret med en romanse.
Jeg har aldri så høye krav til språk når jeg leser krimbøker, men her var faktisk språket veldig bra til krimbok å være.
Anbefaler boken for dette var spennende og ekkelt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg ble positivt overrasket over boka! Ikke helt sikker på hvorfor forventningene ikke var så store, - kanskje hadde jeg litt fordommer i forhold til at den ene forfatteren i tillegg er forfatter av serieromaner? Men dette er krim og boka er god!

Boka har en fin oppbyggning, - og inneholder alt en god krimbok skal ha. En god og spennende handling, interessante karakterer og "fin" avslutning i forhold til "løsning". Bokas hovedperson Andrea husker lite av sine første 7 år, men vi får raskt innblikk i at noen gode minner er det ikke snakk om. Hun får uventet hjelp av drosjesjåføren Dara som viser seg å være en indisk politimann med de rette kontaktene hos rettsmedisineren, og som blir en viktig brikke i løsningen. Nye brikker kommer til underveis og det "fine" er at brikkene kommer akkurat på riktig sted slik at historien drives framover uten noengang å miste spenningen. Jeg kjenner ikke til de andre krimbøkene fra Normann og Singh, men hovedpersonene Andrea og Dara kan jeg se for meg som "parhester" i flere bøker. Jeg skal i alle fall sjekke om de andre bøkene de har skrevet sammen!

Boka anbefales til de som liker litt "grufull" krim.

Takk Natalie for at jeg fikk anledning til å stifte bekjentskap med deg og Singh som forfatterpar. Dette har dere løst virkelig bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetil