Denne boka leste jeg i en jafs, men hm..hva skal jeg si? At den er "et mesterverk" som det står bakpå, er virkelig ikke sant. Jeg ble veldig nedslått underveis over det tafatte språket. Her skjer det bare ting, that´s it. Historien var grei nok, men det var da veldig opplagt hva som skulle skje? Jeg fikk litt "Shantaram-feeling" underveis, men det ga seg fort. I den var det tross alt en nerve og puls, det opplevde jeg ikke her. Skuffa.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ideen er god og jeg gledet meg til å lese denne boken, kjøpt på Gardermoen som en del av ferielektyren denne gangen. Men jeg ble skuffet, jeg blir ikke ordentlig kjent med personene, den er rett og slett ikke godt nok skrevet, jeg stusser også over oversettelsen flere steder.
Leste den fort, den er veldig lettlest, men sitter igjen med skuffelse, den kunne ha vært en veldig god historie

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h