Et veldig godt argumentert innlegg. Jeg har ikke lest bøkene selv, så jeg synes det er vanskelig å si noe om dem. Men på generell basis har jeg alltid irritert meg over hvordan populærkulturen romantiserer forhold mellom eldre menn og unge jenter. Motsatt vinkling blir jo aldri vist. Og jeg synes ikke det er greit.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Nå skal det jo sies at aldersforskjellen her er på 5-6 år. Noe som for min del ikke ville ha falt under kategorien eldre menn og unge jenter :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som sagt har jeg ikke lest akkurat disse bøkene, så jeg uttalte meg på et generelt grunnlag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

At det motsatte av ung kvinne eldre mann aldri vises i populærkulturen stemmer jo ikke. De siste årene har vi f.eks. hatt serier som Sex og Singelliv og Frustrerte Fruer som tar opp temaet eldre kvinne ung mann. Og vi har fått begrepet Cougar, som nettopp beskriver en eldre kvinne som innleder forhold med yngre menn. Nå har ikke jeg begrenset meg til litteratur i svaret mitt, siden du nevnte populærkulturen generelt i innlegget ditt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men med de seriene, i hvert fall Cougar Town og Sex og singelliv, "raste" jo pressen over hvor sjokkerende hele konseptet var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men du påstod at motsatt vinkling aldri ble vist. Og det stemmer ikke. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli