Hvorfor så høye terningkast på denne boka? Jeg sliter meg gjennom side etter side med kunstprat og lite handling. Bør jeg fortsette å lese? Kommer den seg etterhvert?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes du skal gi denne boken litt tid. Hvis du ikke klarer å føle med i den store sorgen og medfølelsen som kommer så fantastisk frem i denne boka etter at en av guttene dør, er det ikke håp for deg. Les også de andre omtalene om boka her på Bokelskere! Håper inderlig du kommer inn til kjernen av boka, som er en av mine favoritter!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for svar. Da skal jeg lese videre. Har ikke kommet til at gutten dør enda.. Hadde det ikke vært for alle de gode anmeldelsene her inne hadde jeg nok lagt den fra meg tidligere..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl