Vinterstengt er et eksempel på en krimforfatter som blir litt bedre for hver bok, jeg har lest alle hans forrige og er imponert over hvor realistisk og troverdig han beskriver politilivet. Trekker litt for manglende spenning, jeg leser krim for å bli revet med, ikke informert.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er ikke helt enig i at vinterstengt er den til nå beste boka til Horst, har lest alle de foregående, og synes ihvertfall noen av dem er bedre enn denne.
Det var spesiellt to ting jeg synes trakk ned, det var omtalen og etterhvert ufarliggjøringen av den Littauiske tyveribanden, etterhvert ble de jo fremstillt som en snillere versjon av Kasper, Jesper og Jonathan. Synes det ble helt patetisk.
Det andre var dette med informanten, han ble trukket fram ganske tidlig i handlingen, man skjønnte jo i samme øyeblikk som han ble nevnt hvem det var, og dette var så forutsigbart at det nesten gjorde vondt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R