Jeg var superentusiatisk og elsket boka i starten! Et fantastisk språk og spennende historie fenget meg skikkelig. Men så ble det så mye etterhvert, og det tok aldri slutt, så interessen dalte litt. Men at det er en god bok er det ingen tvil om, den var bare litt for lang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boka har fått svært gode omtaler og jeg gledet meg til å ta fatt. Og ja, det er en god bok. Men likevel gir jeg nå opp etter å ha lest godt over halvparten. Det blir litt for mange navn, litt for mange hendelser. Og jeg syns faktisk den blir litt tung etter hvert, kanskje fordi den ikke er kronologisk skrevet. Skulle gjerne sett at den var litt mer kronologisk oppbygd. Slik det er nå blir jeg bare forvirra og må bla fram og tilbake hele tiden. Så denne boka om jødene blir jeg nok aldri ferdig med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva