Nei da. RH er ikke nerdete ;) Men tror de som tørr å kle seg og og leve seg helt inn i denne verden på den måten ofte er de vi stempler som nerder.

Nydelige boka :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Da har du et stykk meg. Hvor mange ganger er det ikke deilig å være nerd.. Dra på seg kappa, fram med sverdet og løpe som en gal, helt aleine i skogen. Men jeg lurer på en ting, er det nerdette å begynne å diskure en diskusjon som var for 2 år siden? :P For det er ikke lenge til jeg klar meg ut og står oppspilt på Colluseum for å få pre,iere biletter til The hobbit!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe. Måtte inn på tråden å lese litt for husket ikke hva den handlet om :) Gleder meg til The Hobbit kommer! Kommer meg så og si aldri på premierer men vil helst få den med meg i løpet av den første uka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en gang (før Peter Jackson) at det var fryktelig nerdete å innrømme at du hadde lest noe som helst av Tolkien. Livet er bedre nå :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns nok de er litt nerdete =P Men ikke'no galt i det! Helt enig med deg, de er nydelige :D!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nerdene som styrer verden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

haha, joa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pøh!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila