Har lest noen anmeldelser av boka,og de har stort sett ikke vært så positive. Men jeg har ventet lenge på denne boka,og gleder meg veldig til å lese den uansett!! Du får lese videre og så si ifra om hva du syns :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eg gler meg også til å lesa. Kritikarane tek ofte feil, kanskje dei er veldig kritiske nettopp fordi det er J. K. Rowling som prøvar noko heilt nytt? Viss det var ein ny forfattar, hadde boka kanskje fått heilt andre kritikkar... Så ein veit jo aldri før ein har lest :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har heldigvis hørt svært lite om den. Så jeg har absolutt ingen bilder i hodet skapt av andre. Så har jeg et åpent sinn :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra :0) Sjelden jeg bryr meg noe særlig om (hvertfall dårlige) bokanmeldelser uansett,Folk har så forskjellig smak,så det er ikke så ofte at min oppfatning av en bok stemmer akkurat overens med anmeldelsen. Håper hvertfall du blir fornøyd med boka di,kos deg masse !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila