En av de beste bøkene jeg har lest noen gang. Boken er fyllt av vakre ord og setninger, og den får deg til å tenke. Tårene rant og rant, men latteren var heller ikke sjelden . Umulig å legge fra seg. Les den, du vil ikke angre!

Hvis du er i tvil kan du alltids søker opp 'the Fault In Ours Stars chapter one' på youtube, så finner du en vidoe av forfatteren John Green som lese det første kapittelet. (vil foresten også anbefale å gå inn på kanalen hans, og se på John, og broren Hank sine videoer! Nerfighter for life! DFTBA)

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 7 svar.

For en god drøfting av bokens innhold! Jeg elsker måten hovedpersonene tiltaler hverandre, man blir på en måte litt forelsket i hovedpersonen selv. Jeg savner forøvrig mer beskrivende detaljer om akten mellom de to. Ellers en sterk og "breathtaking" historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har selv boken og har sett filmen. veldig rørende og man begynne rå tenke litt mer av denne boken:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sett filmen i kveld. Etter at jeg likte boka så godt var jeg veldig spent (og litt redd) for hvordan filmen er. Den var aldeles nydelig den også! Anbefaler dere den også :)
Både latter og tårer, akkurat som boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva handler boken om ???

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriver under på alt du sier! Har listet opp denne som en av mine soleklare favoritter :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er den passende å lese på en solseng i syden? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også denne veldig godt selv om jeg var skeptisk til temaet. Da jeg hadde lest de første 20 sidene og allerede ledd høyt flere ganger var jeg solgt. Likte språket, karakterene og budskapet og ikke minst den ærlige og humoristiske måten å fortelle en sterk historie på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage