Oppdaget akkurat nå at du hadde betegnet denne boken som kjedelig! Vanligvis har du og jeg ganske like meninger om bøker. Nå er det en stund siden jeg leste boka, men jeg husker den egentlig ganske godt og synes det var en sår og fin bok om et barn som ble oversett! Skal lese den om igjen senere og se om jeg skifter mening. Ellers er jeg en stor beundrer av Niels Fredrik Dahl. Leste senest hans bok "Herre" som jeg også likte veldig godt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tenkte igjen på denne (På vei til en venn) nå når jeg lytter Niels Fredrik Dahl sin siste roman - Fars rygg. I atmosfære minner de litt om hverandre - i begge skildres den ensome, fintfølende gutten som er "alene i verden". På vei til en venn husker jeg som en av de vakreste, gripende barneskildringene jeg har lest. (Gir gjerne terningkast 6 til den) - I Fars rygg finner vi også en vakker skildring av oppvekst - språklig er N. F. Dahl helt perfekt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes ogs N.F. Dahl er en god forfatter..solid og "kvalitets-bevisst"; egentlig litt undervurdert....jeg likte også den siste diktsamlingen hans.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser ikke så mye diktsamlinger, men denne skal jeg sannelig lese når du anbefaler den. Ja, enig med deg i at han burde vurderes høyere! Men han er selv en stillferdig mann.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa