En av mine absolutte favoritter tidlig i tenåra! Har lyst til å lese den igjen, men er redd for å ødelegge glorien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Den tåler å bli lest på en og to ganger, og gjerne flere. Det har jeg gjort. Magien er der fortsatt. Leste den i ett strekk første gang, snudde den og begynte på nytt igjen, langsommere denne gangen. Har også lest den om igjen senere. Fantastisk bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da er det to for repetisjon og en usikker. Får vel våge meg utpå så snart jeg er ferdig med litt av køen min :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du våger deg utpå og det blir en suksess, skal jeg sannelig lese boka på nytt igjen jeg også. Du blir på en måte min prøvekanin :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Desidert min favorittbok i barndommen! Har faktisk lest den i voksen alder også, og det var et flott gjensyn :) Trur ikke du kommer til å ødelegge glorien med å lese den nå!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Akkurat slik er det med meg også. Husker at jeg låste meg inn på badet for å lese videre når mamma sa jeg måtte gjøre noe annet. Men om jeg tør lese den igjen nå.. litt usikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt fantastisk bok!! Kan leses om og om igjen, både som barn, ungdom og voksen. Pappa leste den for meg da jeg var liten; var kjempefascinert, levde meg langt inn i den (filmen hjalp godt til med det også). Gleder meg til å lese den for mine egne barn når den tid kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Thomas Heie H.Beathe SolbergTurid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne Augusta