Det er ikke så ofte vi vurderer så forskjellig, Rose-Marie...denne synes jeg var en vakker og sår og viktig roman.Jeg har faktisk vurdert den til terningkast 6. Den har en stram komposisjon og tar opp et viktig tema.....bare tittelen er kjempegod...hvem vil ikke kunne si "På vei til en venn"...og dette var viktig for gutten i boken..et ensomt menneske som søkte oppmerksomhet og kjærlighet, så gikk det som det gikk...den boken gikk virkelig under huden på meg. Vakkert skrevet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den sekseren fikk den lett av meg. Denne boka kommer jeg ikke til å glemme med det første. Utrolig godt håndtverk, og temaet er som du sier viktig. Minnet meg i grunnen litt om "Skråninga". De to kan man godt sammenligne på fordypningsoppgaven på vg3.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne kommentaren gjorde meg nysgjerrig og naa kommer jeg til aa lese Paa vei til en venn! Har aldri lest Dahl. Tillers Skraninga er jo mesterlig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg synes også at Skråninga var veldig bra, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har lest På vei til en venn for lenge siden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1