Jeg har ikke fått med meg denne diskusjonen, og klarer heller ikke å finne tilbake til den tråden dere nevner. Den er kanskje slettet den også? Men på generelt grunnlag mener jeg vi skal være veldig forsiktige med å beskylde folk for å ha "ufine" baktanker uansett hva de skriver om og at diskusjoner/innlegg bør være fri for beskyldninger og personlig "sjikane". Spør heller trådstarter om hva han/hun mener med innlegget sitt. Holder vi oss til vanlig høftlighet og behandler alle på samme måte som vi selv forventer å bli behandlet så vil dette forumet bli trivelig for de fleste.. Ingen er tjent med å skremme vekk folk.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det som skjedde var at en ny "bokelsker" postet sitt første innlegg her inne. Innlegget var veldig kort, og lød omtrent "HER er en ny side for litteraturinteresserte. Ta en tur innom og se hva du synes".
Etpar av oss reagerte på at denne "bokelskerens" første post var en reklame for en annen webside. Noe "bokelskeren" ble meget fornærmet for. Han, og flere med ham, hadde tross alt brukt store deler av sin fritid til å lage denne andre websiden for litteraturelskere. Derfor ville han ha seg frabedt at han ble beskyldt for å drive reklame, bare fordi han hadde funnet bokelskere.no og bedt oss om å besøke HANS side. Så fulgte han opp med at han sikkert kom til å poste MER på bokelskere.no, bare han kom inn i hva bokelskere.no egentlig var for noe. Før han slettet alt han hadde skrevet og slettet profilen sin. Noe som forklarer hvorfor du ikke finner tråden.

Her KAN det være jeg har misforstått, og at ALLE innlegg bokelsker som sletter profilen sin har skrevet blir slettet samtidig. I så fall er det ikke "bokelskeren" som har slettet postene sine (alle i samme tråd, den "reklametråden"), da er det systemet.
Men inntil noen forteller meg annet, velger jeg å tro han postet en gang og fortalte om SIN webside, svarte ALLE i tråden med ulike former for forsvar for at han hadde bedt oss komme til SIN webside, før han forlot bokelskere.no, igjen til fordel for SIN webside.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ok, takk. Men så lenge jeg ikke har fått lest tråden selv så har jeg ikke noe mer å tilføye:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har faktisk en kopi av den tråden, for jeg så for meg at han kunne finne på å trekke seg ut.
Men jeg skal ikke poste den kopien, for det er en grense mellom "diskutere en tråd" og "henge ut en person".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Rune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten Lund